Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målandetanke


Mot stadens väggar: Graffitti ljus


Solhusen står höga
fångar värmen
innan den slår in
i mark och människa

ändå undrar man
varför städerna

står så kalla och ytliga

när man ändå vet
att värmen aldrig
får tränga längre in

än

mot husens polerade fasad

Är det kanske därför
vi sätter våra tecken
på väggarna
så att vi skall synas
i ljuset

och får känna värmen

När du säger
se, vad fint
solens ljus
tecknar sig

mot stadens väggar




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-08-25 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris