Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellanrummets tomhet


Närhetsbrist


Alla värden var bra
det var bara det
att man inte kan

värdera

närhet

bara känna
hur man saknar det




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-08-25 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm...väl fångat
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris