Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Felicicot.


Med döden som stöttepelare


Din födelse står
stadigt mellan döden

i kärleken

från två
som inte ens döden
kan ta

av dig

sorgens tårar
är för att du skall
så ny kärlek

där du skall få
skörda något
lika vackert

som din själ


-


Döden är
inte kall

Livet är
ett måste

det är viktigt
man MÅSTE leva
för att se

n




folk säger:
\"Vi spar
det bästa
till sist\"


- förstår de?


På var sida
om samma månad
av din föddelse
ligger dina föräldrar
dödligt bevakande

din välfärd


för att skydda dig
med det
bäste

de kan ge dig

då de inte
längre
finns


i din närhet


Den dagen
som du ser
det

själv

kommer du
att blomma
alla livets taggar

kommer

slå

ut i små, små rosor
skimrande i regn
bågens alla färger
kring dig


Du tror mig inte.


Det är bra.


du skall vara
svårövertygad

för det är inte
lätt
sanningen väger alltid
tungt




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-08-25 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris