Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mig, mig, mig och så jag...


Du


försöker slå
mig
kastar saker på
mig
du förstör saker för
mig

ändå är det
jag

som är
elak och förstör




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 02:53



Bookmark and Share


    Delethee
Visst är det så, och du diskar säkert aldrig heller!
Väl beskrivet.
2007-08-26

  sabina stark
Hör orättvisa, markering är ända lösningen. Lycka till ;-)
2007-08-25

    Maria Malm
Det låter märkligt..
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris