Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han som uppfann limericken... var, som sagt, en kvick en... ... notera BE-toningen...


en limerick om arbetets mödervedor


en tillsyningsman från Höréda
han slutade sistlidna fréda
vid middan han sa
dä här gick ju bra
men på jobbet blev aldrig nån reda




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 484 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-25 10:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En välkänd Lasse ifrån Hult
har i den bygden blivit en kult
han skriver så bra
så nu vill folk mer ha
och gör honom till ordens konsult
2008-01-14

    Maria Malm
Arbetsuppgifterna tar aldrig slut..
2007-08-26

  glittertindra
blir de aldrig nån reda på jobbet blir han ju aldrig arbetslös... outsinliga arbetsuppgifter... :) härlig limerick..
2007-08-25

  Erik L
Kul och bra limerick!
2007-08-25

  Daniel_78 VIP
skön liten sak :) tack för den
2007-08-25

  ospray
ha ha kul kul =))
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk