Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
staden Limerick ligger på Irland... Hult ligger i Sverige... dialekten har dokumenterats av Albert Engström... stol n:r 18 åren 1922 - 1940...


en limericks om älskandets bekymmer och glädjestunder...



en älskogskrank ungmö från Hult
hon spanade manfolk för fullt
härom veckan hon sa
\"hå mej... ack ja
int blir dä då möe te knullt\"




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-25 10:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fräckt..ler..
2007-08-25

  glittertindra
jo, det gäller att välja och vraka för damerna... :)
2007-08-25

  Daniel_78 VIP
limericken ligger som sillen i munnen,
men jag tycker inte riktigt den får in någon punchline,
redan andra ordet får vi veta att hon är älskogskrank
men sedan händer inte så mycket mer,
bara ett konstaterande på slutraden.

härom veckan hon sa,
fan en älg få bli bra
för med män blir de knapt någe knullt

mja :)
2007-08-25

  ospray
Haha fyndigt och fräck görbra !!!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk