Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur var det med alla lyckliga fotografier

Hur var det egentligen
med alla lyckliga fotografier
jularna
födelsedagarna
skridskoturerna
båtfärderna
Hur var det egentligen
bakom alla pannorna
i tankarna
under de leende läppstiftsmunnarna
under snusprillorna och mustacherna
Var de lyckliga där
var det lyckliga dar

För i alla foton hon tar
finns en saknad
av allt hon så omöjligt kan visa
från jular
födelsedagar
skridskoturer
och båtfärder
Men hon plåtar
och låter sig plåtas
leende




Fri vers av Tina-sol
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-08-25 22:41



Bookmark and Share


  Effell
Bra fråga. Finns en tendens att man ler på fotot, var, hur och när det än är taget. Log man sekunden innan, och log man en minut senare?
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol