Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktansvärt

Inse att du aldrig
kommer att leva
längre
än
du
förtjänar




Övriga genrer av MoordeNaar
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 01:11



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Mm, skrämmande om man tänker efter lite...

Skriv mer! Saknar dina texter!
2008-03-15

  Nikolai Jungsin VIP
Det bllir till att förtjäna mer då.. :)
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

MoordeNaar