Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så sorgligt och många liv till spillo


Grekland Brinner

\"Mitt\" Älskade Grekland brinner

Undantagstillstånd utlyst




Det är förskräckligt.....




bara några få ord.....



gör varken till eller från



Grekland brinner


paradiset i lågor




Övriga genrer av ospray
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-26 02:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser TV-bilder hur den röde hanen sveper toppelden över torrskogen...en finlyrisk beskrivning... ja...
2007-08-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
NEJ!
Inte förstöra detta underbara land!
Gör ont i hjärtat
måste gå att få ordning på.
2007-08-26

    Maria Malm
Sorgligt, fruktansvärt..
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray