Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt Poeter

Nu är det dags för sänga
inte en minut för tidigt


godnatt poeter
hoppas drömmarna


ger er ny inspiration




Övriga genrer av ospray
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-26 04:00



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Tack själv
2007-09-07

  aol
trevligt gonatt kraaaam
2007-08-26

  Ronny Berk
så trevligt med en hälsning... även om jag... som alltid efter min tid... nu hälsar god morgon... ... ett trevligt lyriskt grepp med hälsningar... uppskattar...
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray