Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankeresa


Packat i hopp




Mina ord
är osynligt tysta
de har redan
packat sig
i hopp


om att få


se

dig

igen



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris