Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där känslan som är så typisk för söndagar. Förvirring och lathet innan måndagen.


Söndag

sol och regn

tränger

söl och fläng

stänger för veckan

ömsom ömsom

idag och imorgon

vet inte längre

en söndag




Fri vers av Karl Poe
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe