Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ruvar på vaktelägg i tisteldalen...


som stormen river i bladverket
så river du i mina innersta känslor

släpper tistlar som faller
i dalen

som vaktlars ägg
så sköra

är mina känslor




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-27 18:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känslor, som gör en sårbar..
2007-08-27

  Sanningsägaren VIP
underbara ord
och beskrivning
av det sköraste
-livet
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk