Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet



Världen kan ses
ses som en framtid med hopp och ro

Lyckliga stunder av värme
värme och kärlek i livets gång

Men för mig är världens liv
grymt och kallt




Övriga genrer av Malin Johansson
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-04-11 11:38



Bookmark and Share


  Markattan
Vilken kyla och hopplöshet du frammanar med dina ord. Jag hoppas att det en dag snart ter sig annorlunda, för det finns mycket gott i livet också - även om det inte alltid känns så.
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.