Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte över än

håll huvudet över ytan, min vän
drunkna inte
försvinn inte in i dig själv
jag ser vad du håller på med
jag ser hur du kommer att lyckas med det
men snälla
lilla vännen
den lättare vägen behöver inte alltid vara den bästa

vi skulle gråta ihop
tillsammans, vi två
kommer du ihåg det?
jag behövde en axel som alltid skulle finnas där när jag behövde den
du behövde en axel som alltid skulle finnas där när du behövde den
tänk så enkelt det kan vara
att lova någonting
som vi aldrig kommer att kunna hålla
ändå




Fri vers av ttomrum
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-08-27 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ttomrum