Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack


du är den enda
den enda som lyckades rädda mig från tyngdlöshet
du är den enda
som får mig att skratta av gladhet och att gråta av sårbarhet
(varenda eviga dag)
du är den enda
som låter mig vara när jag inte vill ha någon där
du är samtidigt den enda
som får mig till att behöva dig mer än vad jag egentligen begär
du är den enda som förstår mig
på alla olika sätt
för varje gång jag säger någonting
så tar du inte på det allt för lätt
du tror på mina ord
på det jag gör
du är den enda
som kan få mig att vilja leva som jag gör

jag älskar dig

jag skulle aldrig klara mig i den här världen om du inte fanns
ensam, trött, uppgiven och helt ur balans
det är allt jag skulle vara utan dig
för du är den enda
som verkligen bryr dig




Fri vers av ttomrum
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 19:38



Bookmark and Share


  Just Emotions
denna känns igen.. bra beskrivet..
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

ttomrum