Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leka livet lätt


även jag har varit ung och dum
även jag har sett Djävulen i ögonen en gång
spottat Honom i ansiktet
och rivit Hans armar i sönder

även jag har varit liten och rädd
även jag har mött Gud en gång
spottat Honom i ansiktet
och klöst ut ögonen Hans

även jag har varit stor och stark
även jag har mött min själsfrände en gång
spottat denne i ansiktet
och gråtit i dennes famn

även jag har varit blind för verkligheten
även jag har velat blunda för ensamheten
även jag har vunnit striden mot oändligheten
och även jag har förlorat mot sanningen
en gång
två gånger
tre gånger
flera gånger

tror du mig inte?


se på mig en gång till

tror du verkligen att hon är jag?




Fri vers av ttomrum
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-09-15 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ttomrum