Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrkans svaghet


(Svag is) där känslorna bär



Kysser dig

på din svaga hals
dina svaga bröst
din svaga läpp

håller om
din svaga kropp

tätt intill min

då vi är på

svag is



Hoppas känslorna bär


frukt




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-27 23:49



Bookmark and Share


  Carlita
på svag is, kanske djupare än tjock is, ibland. betänksam fin text
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris