Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en limerick ; från Näs... av alla platser...



en hästgalen yngling från Näs
han gjorde en liten fadäs
när han träffat en tjej
då han log och sa hej
du vill väl bestiga min schäs




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-28 12:18



Bookmark and Share


  glittertindra
bara så träffsäker... :)
2007-08-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Haha, du kan detta! ;)
2007-08-28

  Daniel_78 VIP
:)
2007-08-28

    Maria Malm
Ler stort!
2007-08-28

  Agnes
*asgarv*... hoppla!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk