Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

När man vaknar mitt i natten

Ser honom avteckna sig i mörkret

Hör hans lugna andetag

Och känner värmen från hans kropp

Då känns det inte så farligt att

Inte kunna sova.




Fri vers av Kriss
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-28 21:29



Bookmark and Share


    Noyle
haha. Den var så härlig. Hur bra som helst. Applåd!
2007-08-28

    sleepwalking
Ja, det stämmer!
då kan det nästan vara värt
att ligga vaken, bara för att
man vet om att han ligger bredvid!

jättebra skrivet :) applåd
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Kriss