Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var inte där

Jag frågade efter dig

du var inte ens en skugga på väggen

inte en rörelse i ögonvrån

jag kom knappt ihåg hur din hud luktade

men jag undrade om inte det var precis vad jag ville veta.


Jag undrar fortfarande...




Fri vers av Kriss
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-11-19 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriss