Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäver och ord

Det finns många ord för att beskriva smärta:

Molande värk, svidande hjärtslag, ekande ensamhet.

RÄTTELSE:

Det finns många ord som försöker beskriva smärta

Det finns inga som lyckas

och jag har precis slösat flera värdefulla sekunder

på att skriva dessa rader

eller var det verkligen slöseri?

Om jag tänkte på bokstäver och ord

istället för hur

jävla...

ont...

det...

gör.




Fri vers av Kriss
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriss