Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna.

Hur egoistisk

på en skala?

hur egocentrerad

egentligen?

Bokstäverna bildar inte ord

som handlar om dig

Du finns inte i det liv

där du vill vara

vakna för i helvette!

Lägg dig och sov.




Fri vers av Kriss
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-11-05 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriss