Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Musiken strömmar in i huvudet

får kroppen att leva och hjärtat att dunka

får likt en vindpust tankarna att virvla

som höstlöv på en övergiven gata.

Visst är löven bruna och ruttna

men när de dansar i luften som trasiga änglar

får de nästan en mening.




Fri vers av Kriss
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-08-28 21:31



Bookmark and Share


    Noyle
Din första var bättre, men du är väldigt bra på att skriva! Gillar!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Kriss