Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tillräckligt

Vattnet är inte tillräckligt kallt

Kläderna inte tillräckligt tunga

Strömmarna inte tillräckligt starka

Och modet inte tillräckligt stort.




Fri vers av Kriss
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 21:32



Bookmark and Share


    Kriss
Det är väldigt sant!
2007-08-28

    eva m h
Kanske lika bra det...
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Kriss