Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt humör är som en vulkan som är mitt i ett utbrott................


jag finner inget stopp.

Frustation, ilska och vemod, växer inom mig

finner inget stopp

tyngden av sorg utan att vara ledsen, tårar som rinner ner för mina kinder trots att mina läppar ler,

vad händer med mig?

jag har inget att sörja, inget att gråta över.

 




Övriga genrer av angeleyes
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 22:27



Bookmark and Share


  Thurizas
hm... klimakteriet?? du börjar ju bli gammal nu!!! nä skämt åsido hoppas du mår bättre nu vännen*kramar*
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes
angeleyes