Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke blev en mening. Och meningen blev2. Det är så det går oftast till när jag skriver


Det mänsliga hjärtat

En sak man moste lära sig om människo hjärtat
är att det är ömtåligt och går sönder lätt.
Darför är det viktigt att behandla det med högsa möjliga
ömmtålighet




Fri vers av sagcordepaulina
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sagcordepaulina
sagcordepaulina