Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som alldrig..........


Den som alldrig har fält en tår,
kan alldrig uppskatta att skratta.
Den som alldrig har ljugit,
vet inte vad sanning är.
Den sam alldrig har avunnats en annan,
har alldrig ällskat sig själv.




Fri vers av sagcordepaulina
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sagcordepaulina
sagcordepaulina