Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM IHÅG


Kommer du ihåg?
Eller vill du kanske glömma?
Vill du kannske ångra?
Ångra det förgångna?
Världen är full av människor,
och människor är fulla av minnen.
Men du kanske har glömt?
Du kanske ångrar det som var?
Men kom ihåg
att i slutet är dinna minnen allt du har kvar!




Fri vers av sagcordepaulina
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sagcordepaulina
sagcordepaulina