Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om mitt rakblad som aldrig sviker mig.


Rakblad du vackra rakblad

Du ligger där på kanten av mitt bord och glänser frestande mot mig, jag tar upp dig o granskar dig en stund innan jag låter din otroligt vassa metall skära in i mina armar,blod droppar ner på golvet som ett rött hav o jag känner hur smärtan i mitt hjärta försvinner totalt. allt jag kan se e röd, flytande vätska innan det svartnar för ögonen, faller in i en evig sömn.




Övriga genrer av Heart chain
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heart chain