Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord av hur jag känner mig på morgonen.


Morgon

Jag vaknar av solljuset som tränger in genom mitt fönster, sätter mig upp på sängen o kollar på klockan som jag knappt ser med suddig syn. ännu en dag av ingenting, man blir äldre, går upp morgonen, blir äldre,går upp på morgonen, alltid samma sak tills den dagen då vår säng som vi använt i så många år plötsligt blir vår dödsbädd,man går aldrig mer upp på morgonen, man bara ligger där och inväntar sin tid, nästa dag vaknar man inte ens.




Övriga genrer av Heart chain
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 12:34



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Fan-tasktiskt!

Helt underbar, bara med mellanrum mellan orden så blir den perfekt! I vissa dikter behövs inte styckeindelningar, denna behöver inte det.

dock använd andra ord än \"o kollar\". Alltid stor bokstav i början av meningar!

men helt braa!!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Heart chain