Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är ännu en text skriven till Dark soul!


Jag såg dig gå

Jag såg dig vända ryggen till o gå, ska jag nånsin få höra dig säga att du älskar mig, ska jag nånsin få den där kramen som värmer o känns bra, ska jag nånsin få din kyss som säger att jag e älskad o behövd igen?




Fri vers av Heart chain
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-08-29 02:46



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Mycket bra.
En sorts av klassiker och känslofylld.

Menmen ... åter igen styckeindelning! ^^,
2007-09-08

  sagcordepaulina
Jag tror att du kommer få det:)
Livet har många överasknigar åt oss alla
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Heart chain