Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skriver jag till en person jag inte känner men som vet hur jag känner. all tack i världen o kramar ska du ha kära paulina


En ängel på jorden

Jag såg henne på altanen, lr gjorde jag det egentligen? ena stunden var hon där andra stunden borta, såg hennes vackra lysande vingar bölja fram o tillbaka fram o tillbaka, det gjorde mig sömnig att se på, jag somnade o drömde om änglen jag sett innan jag somnat, hon tog mig under sina jättelika vingar o sa tröstande till mig\"Allt kommer bli bra till slut\" jag vaknade me ett ryck o undra va sjutton det var me mig, var jag på väg att bli sjuk? kände mig på pannan, nej jag var hur frisk som helst. gick upp för att dricka ett glas vatten, kommer tillbaka o ser nått vitt på min kudde, det var en vit fjäder. \"jaså det var ingen dröm iallafall\" sa jag till mig själv sen tittade jag upp mot den becksvarta himlen o sa\"Tack\"




Prosa (Novell) av Heart chain
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heart chain