Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gjorde du det för att du hatade mej, eller för att visa att du behövde mej?

när du gråtrandes skar bor ångesten
högg det i mig, som om jag var där
varje hack, varje rispa i huden
blev ett svidande sår, ett besvär
såren finns ännu gömda
i mitt hjärtas innersta rum
vår kärlek har bleknat en aning
vi bränner och fryser den ljum
kan det nån gång bli som förut
när vi hade en gemensam själ
när allting gick att prata om
när vi kände varandra så väl




Övriga genrer av flumm
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-08-29 19:52



Bookmark and Share


    kan man frysa på sommaren?
denna berörde mej jättedjupt! allt jag kan säga är Å...
*bokmärker*
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

flumm