Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titeln som beskriver orden har ofta ingenting med orden att göra mer än att betitla dem...

jag har en liter te i en kanna bredvid mig
sitter med benen uppdragna på en kontorsstol
och skriver detta med bägge händer
på ett smutsigt vitt tangentbord

jag funderar på vad jag ska skriva
vad jag inte får skriva
och vilka ord jag kan använda
för att inte låta som en idiot
eller en besserwisser
eller en depressiv hög av ben och hud

Jag försöker hitta ett ämne att skriva om
någonting jag kan skriva någonting om
och vad jag inte vet någonting om
och då inte kan skriva om

Jag funderar på kärlek
kärlek, sex och värme
hetta och fingertoppar
känsla av känsla av känsla
men jag kan inte skriva om det
då jag inte vet någonting om det

Jag inser ganska fort
att det enda jag kan skriva
är ännu en satans ego-text
för jag vet ingenting annat

så jag ger upp
skriver ingenting mer
och stänger ner min webläsare
dricker upp mitt te
och går och lägger mig
så jag kan sova lite
för en gångs skull

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-08-29 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen