Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love without love ain\'t worth writing about...


Tankar tänkta vid ett vilset försök att skriva en kärleksdikt...




jag föll genom golvet
(överdrift)
Du fick mina ögon att tåras
(lögn)
jag... jag... du är vacker
(blah blah blah)
jag tror att jag älskar dig
(mera lögner)
dina ögon skimrar blått i månsken
(och?)
jag är inte värd dig
(sympatitrevande idiot sanning... )
du gör mig andfådd
(ansvarsskiftning och lögn)
jag vill ge dig månen, blommor och min enkla kärlek
(överdrift, lögn, muta och blah)
jag älskar dig
(upprepning och lögn)

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-08-29 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen