Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor runt hotet om att förlora sitt jobb.......


Den modlöse optimisten



Kan en optimist känna modet tryta
Kan en fatalist förbanna ödet

Kan solen som nyss lyste så starkt
Plötsligt falla som en pannkaka

Den säkerhet som nyss glödde så stark
Förvandlas till en dallrande massa

Kvar står jag mitt i förödelsen
Och undrar förvirrat, vad hände


©Carina Tvedahl 2007




Fri vers av Carina Tvedahl
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 11:31



Bookmark and Share


  Marreb
Ja, det är när det börjar skaka som man känner hur stadigt man står... Bra skrivet.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Carina Tvedahl
Carina Tvedahl