Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en sån där tramsig...men jag kan inte låta bli!


Varmkorvhaiku


Jag är en varmkorv
Klämd mellan dina tänder
Ditt bröd blir min död




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 597 gånger
Publicerad 2005-04-11 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är inte längre regelfacist, och kan nu älska denna dikt utan förbehåll, precis som det alltid var menat. <3
2022-10-18

    ej medlem längre
Ååh! Underbar! Och jag som är regelfacist och allt, jag kan ändå inte hindra den här från att ramla rakt in i hjärtat *lägger till bland favoriter*
2005-04-13

  Fale Bure VIP
Skrattar........härlig
2005-04-12

  Cattis Rönn
trams eller ej...men kul var den...Bravoskrivet!
2005-04-11

  madinsane
weeeeiner.. dina tramshaikuer är så söta! mig gillar!
2005-04-11

  Masoud Vatankhah
Fast väldigt djupt om man har ett djurrättsperspektiv! ;)
2005-04-11

    carimba
gillar dina tramserier...
2005-04-11

    ej medlem längre
Härligt trams! Fram för mera sånt!
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mathias