Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två år

En ny bostad,
en studentsång,
en dyr kostym,
tolv par sockar,
ett träningsbehov,
två kroniska sjukdomar,
tre (tusen) önskningar,
ett nytt jobb,
umgängeskrets,
och alldeles för många andetag
var det sedan

någon

som Du,
sov i min säng, alls.




Fri vers av Love R
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love R