Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De blinda är de som använder ögonen för att se...


Det sitter en fågel på min axel


Det sitter en fågel på min axel

Det kvittrar
när jag tar mina steg
Den sjunger
när jag vänder mig om

Någon säger att det bara är
axelbandet till min väska med kläder
som knarrar

Tänk att de inte kan
höra eller se att

det sitter en fågel på min axel




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 23:07



Bookmark and Share


    Erika H
hade en gång en väska som pep lite
det var ett behagligt ljud som jag gillade men inte de andra
tänk att de inte bara kunde acceptera att jag gillade det

att det sitter en fågel på din axel är lika självklart som att havsvatten smakar salt

du kommer med texter som hittar platser där jag bara ler... det är en varm skön känsla som jag gärna tar med mig
2007-08-30

    eva m h
Har du fått pippi??? :-)
2007-08-30

  Smultris
*barnsligt förtjust*
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris