Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troligen ett av flera ögonblick jag värderar mest i mitt liv


Min pappa




Jag kommer ihåg en dag,

min pappa frågade om han hade behandlat mig illa på något vis.

Kanske hade han hört något på radion om att inte ta saker för givet, kanske hade han dåligt samvete?


Jag bryr mig inte. Men vimmelkantig av frågan svarade jag;









Jag älskar dig också, pappa.




Fri vers av Patrick K
Läst 1172 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2007-08-30 23:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar text.
Applåd!
2009-11-23

  Elin F
himla fin! enkel men väldigt vacker på något sätt. som sagt, himla fin :)
2008-09-15

  deepblacksoul
absolut underbar! Älskar det du skriver!
2008-02-19

  Gigi
Förlorade min pappa nyligen, den här hjälpte och lindrade min smärta. Underbar text, så enkel men kärleksfull. Tack!
2008-02-07

  Annette Andersson
Mycket varm och fin dikt! Jag önskar att alla fick uppleva ett sådant ögonblick!
2007-11-22

    ~maria~
som jag sagt till dig så många gånger,du skriver jätte fint :) fick gåshud av denna text.man borde nog säga till sina föräldrar oftare att man älskar dem..känslor man inte utrycker men man känner..
min kompis läste den och tänkte: han klär mina känslor i ord.
2007-11-07

  joss
Aw, denna text fick mig leende. Bra gjort!
2007-11-04

  Kent Love
även pappor behöver kärlek... vacker ögonblicksbild om möte mellan far och son...
2007-10-25

  R-M
va underbart!
2007-09-28

  Szelest
det är bäst så ;) det brukar jag osså säga ! bra dikt, perfekt ord
/ szelest
2007-09-22

    Porslinsdockan
Skönt att kunna älska sin pappa.
2007-09-22

  Josefina strålberg
känner igen mig.
2007-09-21

  Jean-Michel Orblin
önskar att min farsa skulle ha frågat samma sak!
2007-09-11

  mia.här å nu
så fint,
du är en god lyssnare
som förälder blir jag rörd
2007-09-09

  Frökenfanny
Fint men känslosamt och det berör.
2007-09-09

  Lilla My* VIP
Så varm och kärleksfull! Precis vad föräldrar vill och behöver höra!:)
2007-09-08

  tingeling
underbar! jag blir varm av denna otroliga dikt. Jätte bra!
2007-09-07

  prinscess VIP
mycket varmt och nära
2007-09-04

    ej medlem längre
Fint!
2007-09-02

  Helene Månsson
denna är så vacker! Sparar den som bokmärke. /Helene
2007-09-02

  cogitoergosum
Det här var verkligen så vackert det kan bli.
Det får mig att fundera på om man kanske skulle ringa farsgubben och säga något snällt.
2007-09-01

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vad fint!
Jag blir alldels rörd!
2007-08-31

  Effell
Det kan nog ha varit precis vad Pappa behövde få höra. :-)
2007-08-31

  AneLa
awee .. va söt :)
2007-08-31

  Bodil Sandberg VIP
En underbart varm och fin dikt!!!!!
2007-08-31

    Lindsley
Gud vad fint
2007-08-30

  Erik L
Fin text!
2007-08-30

  Daniel_78 VIP
det var fint sagt.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K