Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutna

Det gammla de förflutna
är det som följer oss längst
det vi grublar och tänker på mest

oftas är det saker man ångrar
saker man önskar aldrig hänt

man förstår aldrig varför
det riktigt blev som det blev

utan söker svara som man vet
egentligen inte finns eller funnits




Fri vers av Mrfalk
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-08-31 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrfalk