Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslöstheten

Vad finns om det aldrig
funnits,

vad existerar om
det egentligen inte är där

varför finns det
hopp
när det inte finns någon
mening

ja kan inte sluta
vara nyfiken
inte heller ödsla energi

på sånt ja vet inte FINNS




Fri vers av Mrfalk
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-08-31 15:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Men en dröm,
ändå finns,
det minns!
Även, som
en kaka...
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mrfalk