Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet Triangel

Livet är som en triangel.
kärlek,sorg och hat
vilket hörn man än väljer
lyckas man alltid nå det andra,

sorg foljer ofta med hat
kärlek med hat och
hat med sorg

hur vi än vrider och vänder
på det når vi alltid andra hörnet




Fri vers av Mrfalk
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-08-31 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrfalk