Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snösmältning

Smält snö från träden,
droppar faller mot jorden
som vårens hjärtslag.




Fri vers av Pia S
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-04-12 12:04



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket vackert !
2005-04-12

  madinsane
riktigt bedårande vackert. väldigt fint fångar du vårens hjärtslag. bravo!
2005-04-12

  Mats L.
Fint fångat om vårens ankomst
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S