Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns minnen från situationer jag aldrig upplevt...


Klockan är halv ett och allt är precis så bra som väntat...

... som väntat... Vad förväntade du dig egentligen?

Vid denna tidpunkt i livet... just nu... ?

Kanske... ett öra att viska i... en nacke att...

... jag vet inte... att krama om... att kyssa

Nej... jag tror...

Kanske bara någon som kan hålla i mig...

viska i mitt öra att... att världen är underbar

Någon som kan få mig att förstå... att se...

... att orka andas

Inom mig... jag brinner med lägre och lägre intensitet...

... jag tynar bort

Men det är väl så det måste bli... att sakta tona ut...

Tona ut...?

Jag har aldrig funnits...

verkligheten normaliserar sig bort från mig...

... klockan är kvart i ett och smulor av liv faller från mitt ögonlock

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-09-01 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen