Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten för mig.

Jag är skylldig dig 1000 ord,
här där jag står på denna jord.

Jag vet att ja många misstag gör
men det är väll de en människa bör,
önskar i all evighet att jag kunde berätta min lilla hemlighet.

Du är allt som jag ser,
när jag blundar o ja ler.

Bortom drömmar finner jag dig, du är friheten i mig.

Kan inte lova att alltid finnas där,
men låt mig beskriva mina känslor så här;

Bortom hav och land finner jag oss två hand i hand,
kan inte vandra utan dig,
det finns någon slags saknad inom mig,

bortom drömmar finner jag dig, du är friheten för mig.




Fri vers av Rainchild2
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-09-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild2