Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte ringa.

Tänkte ringa men jag ändra mig,
skicka ett sms med det var inte till dig.

Känns som du svikit igen,
den eden som vi båda svurit på,
aldrig skulle vi låta någon få stå mellan oss två,
men på något sätt hände det ändå.

Vi gick skilda vägar
hur motvilligt det än va,
så saknar jag dig faktiskt än idag.

Det är svårt att glömma,
alla minnen få en liksom att drömma,
hela du var underbar,
hela du är dom minnen som jag har kvar.

Din doft, dina ögon, ditt hår,
ja sättet som du var, sättet som du går,
tanken på det och jag fäller en tår.

Eden som vi båda svurit på,
det hände något igår som ändrade allt,
utan dig känns det så jävla kallt,
du var min värme, du var min glöd,
du gav mig hopp, du gav mig stöd.

Förstår du inte längre utan dig inget mer mig.




Fri vers av Rainchild2
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-10-10 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild2