Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för alla fallna tårar.

Förlåt för att jag sårar,
för alla fallna tårar.

Alla ord kommer gång på gång igen,
men jag vill bara somna om igen.
Huvudet under kudden,
försöker kväva mig själv men sen kommer man till en gräns då man inte orkar sträva längre mot sig själv,
det gick inte heller denna kväll.

Känslor som byggs upp på nytt,
det är precis de här som jag alltid har flytt.

För jag vill inte se dig i ögonen igen,
det känns som jag redan har svikit dig min vänn.

Jag vill inte prata för även dom orden som låter så rätt kommer ut på fel sätt.

O jag vet när du flippar ut,
får spel och alla ord som spottas ut,
de är bara att svälja dom och önska att det ska få ett slut.

Så jag går ut, jag vill bara drömma, andetagen dom är tunga men dom får mig att glömma, tvingar mig själv att förstå att det inte funkar mellan oss ändå.

Vill men kan inte stanna för jag lägger ju orden fel i mun,
ser inte klart, famlar runt
allt är inte riktigt uppenbart,
men jag vet att jag stör, att jag förstör
och jag ska aldrig mer stå utanför din dörr för jag sårar,
förlåt för alla fallna tårar.




Fri vers av Rainchild2
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild2