Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat

som en vattendroppe,
faller jag från himlen.
som ett grässtrå,
blir jag nertrampat.
som ett löst blad,
blir jag bortkastad.
som ett rött litet hjärta,
blir jag krossad.




Fri vers av limpish
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-09-01 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limpish
limpish